Corona Recovery

Er is een grote groep mensen die langdurig last blijft houden van klachten ten gevolge van corona. Zelfs als de klachten tijdens het ziek zijn relatief mild zijn geweest.

Deze klachten ontstaan door een overmatige krampachtige reactie van met name het bindweefsel, op het coronavirus, waardoor verbindweefseling plaatsvindt, het lichaam stress ervaart en er sprake is van een disregulatie van het immuunsysteem

De aanhoudende klachten voortkomend uit corona worden ook wel long-covid genoemd:

  • Vermoeidheid/wisselend energieniveau
  • Kortademigheid of moeite met ademen
  • Pijnlijke spieren en/of gewrichten (zowel na inspanning als zonder specifieke oorzaak)
  • Spierzwakte
  • Pijn in borst(-kas)gebied
  • Moeite met concentrerenof dingen onthouden
  • Hoofdpijn
  • Gevoel van strak in je vel zitten en/of stijfheid (neiging tot uitrekken)
  • Verergering van deze klachten na fysieke of mentale activiteit
  • Opgejaagd gevoel en niet tot rust kunnen komen (gevoel “aan” te staan)

Een Corona Recovery Massage is erop gericht om mensen met langdurige klachten ten gevolge van corona te helpen het lichaam te herstellen. Door toepassing van verschillende interventies en technieken worden bindweefsels en ademhaling gereactiveerd en het contact met het lichaam hersteld. Ook zal doorstroming in het hele lichaam voelbaar worden, waardoor je je energieker voelt, ademen makkelijker zal gaan en ook andere hiervoor genoemde klachten verminderen en zullen verdwijnen.

Voel jij je nog energieloos, krachteloos na corona? Of heb je pijnlijke spieren, beperkte ademruimte of een gevoel van strakke ledematen? Of herken je het opgejaagde gevoel, niet kunnen stilzitten, terwijl je je intens moe voelt? Of andere restklachten, die je belemmeren in je dagelijks doen en laten? Ervaar dan wat deze massagevorm voor je kan betekenen in je herstel.

Ik ben ervaringsdeskundige…

Afgelopen kerst lag ik nog aan het zuurstof in het ziekenhuis daarna een paar dagen Dekkerswald.

Toen ik thuis kwam had ik last van alle bovengenoemde klachten, plus erge spierkrampen. Maar ik had het geluk dat ik voordat ik corona kreeg bij mijn holistische opleiding de corona recovery massage had gedaan. Hierdoor had ik meer kennis en kon ik mezelf behandelen.

Toen ik weer enigszins op krachten was ben ik naar een collega gegaan om de corona recovery massage te proberen. Dit voelde heel goed, alsof mijn hele lichaam gereset werd.

Ik vind dat iedereen deze behandeling zou moeten kunnen krijgen. Vandaar mijn tarieven.